• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

إعـــــــلان

تقليص
لا يوجد إعلان حتى الآن.

Wat zijn de vruchten van demonstraties? - Shaykh Fawzaan

تقليص
X
 
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

  • Wat zijn de vruchten van demonstraties? - Shaykh Fawzaan

    Hij zegt: er wordt in deze dagen veel opgeroepen naar demonstraties. En wij zijn op de hoogte van de uitspraak van de Raad van Grote Geleerden. Maar er is een oproep -specifiek aan de studenten van de Universiteit- om deel te nemen aan deze demonstraties en bezettingen. Aldus, wensen wij advies van u.

    Antwoord Shaykh Saalih Fawzaan -moge Allaah hem beschermen-:

    Jullie zijn studenten van kennis. Het is verplicht dat jullie waarschuwen tegen deze demonstraties en haar schadelijkheden verduidelijken aan de mensen. Wat zijn nu de vruchten van de demonstraties op de plaatsen waar ze verschenen zijn vanonder de buurlanden van jullie? Wat zijn de vruchten ervan?

    Enkel bloedvergieten en verwoesting van de huizen. En het verdrijven van de mensen uit hun woningen. Dit zijn de vruchten van de demonstraties. Na'em.

    Audio: http://safeshare.tv/w/kGwWEXNXwo
يعمل...
X