• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

إعـــــــلان

تقليص
لا يوجد إعلان حتى الآن.

Regelgeving betreft sihr behandelen met sihr - Shaykh Bin Baz

تقليص
X
 
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

  • Regelgeving betreft sihr behandelen met sihr - Shaykh Bin Baz

    Regelgeving betreft sihr behandelen met sihr ?

    Door:Imaam ‘Abdul ‘Azeez bin ‘Abdullaah Bin Baaz -rahimahullaah


    Vragensteller:
    Is het correct om sihr te behandelen met sihr ? Ik hoop dat ik er profijt van uit kan halen - Moge Allaah jullie belonen -


    Imaam ‘Abdul ‘Azeez bin ‘Abdullaah Bin Baaz -rahimahullaah:

    بسم الله الرحمن الرحيم
    الحمد لله، وصلى الله وسلم على رسول الله، وعلى آله وأصحابه، ومن اهتدى بهداه
    Sihr wordt niet behandeld door sihr. Omdat sihr enkel te bereiken is door de aanbidding van de Shayateen en het aanroepen van hen naast Allaah, en dat men toenadering zoekt tot hen door hun aan te bidden. En Sihr is de Grootste zonde , het behoort zelfs tot de zonde van afgoderij, daarom is het niet toegestaan om sihr te behandelen met Sihr, en toen de profeet -صلى الله عليه وسلم werd gevraagd over An - Nushrah ( Sihr behandelen met sihr ): zei hij:

    هي من عمل الشيطان
    ''Dit behoort tot de handelingen van Shaytaan''

    Deze nushrah werd gebruikt in de ( tijden ) van Jaahiliyyah, en dat is het behandeling van sihr met sihr. Het is niet toegestaan om sihr te behandelen met sihr. Het is eerder verplicht om het te behandelen met iets anders zoals roeqyah shar'iyyah en het gebruik van shar'iyyah geneesmiddelen zoals het word vermeld door de geleerden. Het is nooit toegestaan om het te behandelen met sihr, dat behoort tot de toenadering zoeken tot de shayateen en het aanbidden van hun. Een handeling die de ontevredenheid van Allah met zich meebrengt.


    http://daralhadieth.be/video.php


    التعديل الأخير تم بواسطة أبو حذيفة عادل المطري; الساعة 18-05-2013, 05:41 AM.
يعمل...
X